Roulette Systemen

De meningen zijn verdeeld of roulette systemen daadwerkelijk de kansen op het maken van winst verhogen, want fundamenteel gaat het over een spel wat gebaseerd is op kans en dus afhankelijk is van geluk. Het hanteren van een slimme speelwijze kan echter ook voor verhoogde kansen om winstgevend te spelen zorgen. Op roulette Informatie punt nl mag daarom een overzicht van de bekendste systemen niet ontbreken.

Altijd winnen zal niet gebeuren bij het hanteren van systemen. Er zijn echter wel methodes die toepasbaar zijn die de kans op winstgevend spelen wel enigszins kunnen vergroten. Het is echter helemaal aan de speler zelf om de juiste strategie en tactiek uit te dokteren die u het meeste geluk gaat brengen. Wij hebben alvast geen voorkeur en de systemen hier zijn dan ook in willekeurige volgorde opgenomen.

Martingale is een van de oudste systemen die er bestaan. Beginners kiezen vaak voor dit systeem waarbij het er om gaat dat de inzet steeds verdubbeld wordt als de vorige inzet verloren is. In theorie zou bij een oneindige bankrekening op deze manier gewonnen worden. Toch is het probleem dan dat er meestal een maximum inzet bedrag is om gokverslaving tegen te gaan waardoor er niet oneindig door gegaan kan worden. Volgens het Fibonacci systeem, wat gebruik maakt van de wiskundige getallenreeks van Fibonacci, is je volgende inzet steeds de som van je twee voorgaande inzetten. Het Labouchere systeem is waarschijnlijk wel een van de bekendste. Hier wordt vooraf bepaald hoeveel winst men wil behalen en hiervoor wordt een serie getallen genoteerd en bij elkaar opgeteld die zo de gewenste winst bedragen.

Het d'Alembert systeem gaat er vanuit dat er gekozen wordt voor een inzet op rood/zwart, even/oneven of het eerste gedeelte getallen van een tot en met achttien of het tweede van negentien tot en met zes en dertig. Bij een verlies verhoogd u de inzet met 1 unit en bij een winst dan verlaagt u de inzet met 1 unit. Volgens de kolommen strategie wordt er steeds per kolom ingezet, namelijk een klein bedrag op de eerste, het dubbele daarvan op de tweede en het viervoudige van de eerste inzet op de derde kolom. Van de systemen is de one hit wonder strategie eigenlijk geen echt systeem, maar meer een strategie. Hier kiest u gewoon een getal uit waarop u continu blijft spelen totdat het een keer valt.

Of u nu op een computer, iPad of mobiel roulette speelt, het roulette spel blijft in essentie hetzelfde. In alle gevallen kunt u het beste vooraf al bepaalde welke u wil gaan toepassen en tijdens het spelen moet u zich dan strikt aan de regels houden. Als u tijdens het spelen gaat wisselen van systemen dan zullen uw kansen op winst aanzienlijk verlaagd blijken te zijn. Daarnaast is het van groot belang dat u zelf volledig achter uw keuze staat, want als u geen hart voor de zaak heeft, dan komt dat zeker tot uiting in uw spel, meestal onder het mom van de verkeerde keuzes.

Sommige systemen zijn best moeilijk en daarom kan het handig zijn om enkele punten op te schrijven en deze vlakbij u te houden. Zo kunt u te allen tijden uw notities raadplegen en de juiste keuzes blijven maken. Tenslotte is het heel belangrijk om niet te vergeten dat hoeveel geluk u ook heeft, het voordeel zal altijd aan de kant van het casino liggen. Dus in grote lijnen wil dat zeggen dat het veel logischer is dat u op de lange termijn zult verliezen dan winnen. Desalniettemin worden er regelmatig grote winsten behaald, en wie weet is de volgende wel van u.